FAQ

Ofte stilte spørsmål

UTLEVERING & INNLEVERING

Østerdalen 6, 5305 Florvåg, ca. 4 km fra Askøybroen.

BIL kjør mot Florvågveien mot Florvåg / Ask / Erdal. Så snart du har passert Kiwi Florvåg, fortsetter du 1,3 km og får Østerdalen på høyre side. Kjør ned og frem til nummer 6 ved “snuplassen”.

BUSS ta rute 484 og 485 mot Steinrusten. 25 minutter fra Bergen sentrum, gå av ved bussholdeplassen, Østerdalen, gå 100 meter videre, og ta til høyre inn på adressen, Østerdalen, fortsett 50 meter til nummer 6.

BÅT fra Strandkaien til Kleppestø (10 minutter) og videre med buss. Etter avtale kan utstyr også leveres ut mot Kleppestø kai Askøy, hvor hurtigbåten ligger til. Det er båtforbindelse mellom Bergen sentrum/Strandkaiterminalen og Kleppestø hver dag, ca hver halvtime.

Du er selv ansvarlig for alt leieutstyr og hvis du ødelegger det må du erstatte produktet med en tilsvarende sum som det vil koste å kjøpe nytt produkt. Depositum vil ikke bli utbetalt før dette er gjort. Delvis skade eller nedsatt funksjon på utstyret vil bli vurdert fra sak til sak og depositum blir tilbakeholdt.

Nei, det følger ikke med noe forsikring. Forsikring må du selv ha, de fleste har reiseforsikring som ordner dette.

Ja, i enkelte tilfeller kan vi møte deg i Bergen sentrum, Fana, Laksevåg, Gravdal, Nipedalen, eller i en annen bydel i Bergen, for utlevering av utstyr.

Beklager, men vi har ingen utlevering på andre plasser utenfor Bergen.

BESTILLING & BETALING

Ja, bare ta kontakt. I høysesong, må du mulig forhåndsbetale depositum.

Ja, lag og foreninger, speidergrupper, barnehager og offentlige institusjoner får opptil 25 % rabatt, avhengig av volum på leien.

Vi har mobil betalingsterminal som aksepterer de fleste betalingskort. Terminalen ordner også med depositumet. Vi tar også i mot kontantbetaling, dersom du ikke har kort. Hver kunde vil umiddelbart få elektronisk kvittering tilsendt på e-post eller SMS.

ANNET

Ja, vi har en del annet utstyr. Listen er dessverre ikke en uttømmende liste, eller en innholdsfortegnelse. Vi tilstreber å anskaffe nytt utstyr etterhvert. Send oss en e-post, så skal vi hjelpe deg!

Det er dessverre slik at listen ikke alltid er oppdatert. Send oss en e-post, eller SMS til 909 84 316, så skal vi hjelpe deg, eller ring 909 84 316, om det haster litt. 

Send oss en e-post, og vi sender deg utfyllende informasjon. Skriv gjerne litt om hva dere ønsker, hvor mange dere er, og hvilke kunnskaper dere har på det aktuelle området. Du kan også se nettsiden, norwaymountainguides.no for informasjon om toppturer og ski. Du kan også lese om noen av våre kurs fra menyen.

Fant du ikke svar på ditt spørsmål? Ta kontakt