NORGES FØRSTE UTLEIEFIRMA FOR FRILUFTSUTSTYR

VELKOMMEN TIL FRILUFTSUTLEIE.NO

VÅR VISJON

VI ØNSKER Å BLI MED Å SKAPE DIN DRØMMETUR

FIRMAET

Vi er et lite utleiefirma som gjør alt for du som kunde skal bli fornøyd. Vi strekker oss langt for å skaffe nettopp det du trenger. Vi bruker all ledig tid på fjellet med Norway Mountain Guides, så om du ikke skulle få svar umiddelbart, svarer vi deg så snart som mulig på dine spørsmål.

Bedre med en dag på fjellet, enn en dag på kontoret!

MILJØ

Firmet er drevet av bærekraftig friluftsliv – det er langt mer miljøvennlig å leie, enn å eie.

Transport og produksjon av friluftsutstyr er blitt en utfordring med tanke på belastning av miljøet.

LOKALISASJON

Firmaet er etablert på Askøy, men kan også ordne med utlevering og henting av utstyr i Bergen.

For å hente ditt utstyr på Askøy, kan du hente det i Østerdalen 6, 5305 Florvåg. Ved bestilling, avtaler vi utleveringssted og innleveringssted.

HVORDAN KAN JEG BESTILLE?

SÅ ENKELT ER DET

FØLG VÅR GUIDE FOR Å SE HVORDAN DU KAN BESTILLE DITT FRILUFTSUTSTYR – RASKT OG EFFEKTIVT

1.

Finn dine produkter

Søk gjennom vårt utvalg av produkter for din tur. Du finner produktene og bestilling, fra menyen. Du finner et utvalg som er delt opp i kategorier. Du kan blant annet velge utstyr, enten du skal på tur, dykke, surfe, padle, gå på ski, kjøre snowboard eller for andre nyttige redskaper. Finner du ikke ditt produkt i en valgt kategori, kan du søke ved å klikke på forstørrelsesglasset i øvre høyre hjørne. Er du på utkikk etter et produkt som ikke er oppført, send oss en e-post, så skal vi gjøre det vi kan for å skaffe det du trenger for din opplevelse.

2.

Avtal sted og tid

Ved bestilling, taster du inn sted og tid. Skriv så nøyaktig som mulig i bestillingsskjemaet under informasjon, så skal vi tilstrebe å kunne levere ut når det passer deg. Haster det, kan du ringe oss på telefonnummer, 909 84 316 eller sende oss en SMS.

3.

Hent ditt utstyr

Vi har ingen faste åpningstider, så det er viktig å ha en avtale på forhånd. I enkelte tilfeller, forsøker vi å levere utstyr til andre plasser etter avtale med kunden, for eksempel i Bergen sentrum eller på Kleppestø. Betaling og depositum ordner vi når du får utlevert utstyret. Da må du også signere en avtale på å levere det tilbake i samme tilstand, som fra du fikk utstyret utlevert. Vi har mobilbetalingsterminal og aksepterer de fleste typer bankkort og kredittkort.

4.

Reis på tur

Skulle du få behov for lengre tids leie enn du har fylt ut i vårt bestillingsskjema, så ta kontakt med oss over telefon, ved å ringe, 909 84 316 eller sende SMS, for å forlenge leien. Har du spørsmål før, under eller etter turen, er det bare å ta kontakt. Har du liten erfaring med friluftsliv, kan det være verdt å se på våre turtips som du finner i menyen.

God tur!

Firmaet er startet og blir drevet av Frank Barmen som også er eneeier.