NORGES FØRSTE UTLEIEFIRMA FOR FRILUFTSUTSTYR

VELKOMMEN TIL FRILUFTSUTLEIE.NO

VI ØNSKER Å BLI MED Å SKAPE DIN DRØMMETUR

FIRMAET

Vi er et  utleiefirma som gjør alt for du som kunde skal bli fornøyd. Vi strekker oss langt for å skaffe nettopp det du trenger. Firmaet er ikke drevet av profitt, og vi tilstreber å holde prisene så lave som mulig, slik at  mange får mulighet  for bedre opplevelser i naturen.

Firmaet ble etablert i 2015 som Norges første utleie firma for friluftsutstyr. Grunnen til at firmaet ble startet var bekymringen over de enorme miljøavtrykkene vi frilufts konsumere står for.

Foreløpig er vi etablert på Askøy / Bergen, på sikt håper vi kan du kan finne tilbudet vårt rundt i hele landet.

Vi jobber fortløpende med nye innovative løsninger for langtidsleie / leasing av topptur / randonee utstyr og bedre leveranse løsninger fra dør til dør. Når vi har funnet en leveranse løsning vi mener er akseptabel for miljøet ,vil den bli lansert.

Kontakt :Ring oss gjerne, e.v.t. bruk kontakt skjemaet, eller send en epost. 

Miljø

Firmaet ble startet for å begrense transport av utstyr verden rundt, og bygger på håp om et bærekraftig friluftsliv .

I noen tilfeller kan det være lurt å leie fremfor eie.

Transport og produksjon av friluftsutstyr er blitt en utfordring med tanke på belastning av miljøet.

Vi jobber med å få på plass en bedre lokalitet med tanke på å begrense kundene sin reisevei for å leie utstyr.

Lokalisering

Askøy. Østerdalen 6, 5305 Florvåg.

Ca 5 minutter fra Askøybroen.Se kart for beskrivelse.

FØLG VÅR GUIDE FOR Å SE HVORDAN DU KAN BESTILLE DITT FRILUFTSUTSTYR – RASKT OG EFFEKTIVT

Finn dine produkter

Søk gjennom vårt utvalg av produkter for din tur. Du finner produktene og bestilling, fra menyen. Du finner et utvalg som er delt opp i kategorier. Du kan blant annet velge utstyr, enten du skal på tur,campe,  dykke, surfe, padle, gå på ski, kjøre snowboard eller trenger å supplere utstyr for sikkerhet ,eller transport.

Finner du ikke ditt produkt i en valgt kategori, kan du søke ved å klikke på forstørrelsesglasset i øvre høyre hjørne. Er du på utkikk etter et produkt som ikke er oppført, send oss en e-post, så skal vi gjøre det vi kan for å skaffe det du trenger for din opplevelse.

Avtal tid for utlevering

Ved bestilling, taster du inn dato og tid. Skriv så nøyaktig som mulig i bestillingsskjemaet under informasjon, så skal vi tilstrebe å kunne levere ut når det passer deg. Haster det, kan du ringe oss på telefonnummer, 909 84 316 eller sende oss en SMS

Hent ditt utstyr

Vi har variable åpningstider, så det er viktig å ha en avtale på forhånd.

Ved bestilling av større kvanta, leverer vi utstyr til andre plasser etter avtale med kunden. For eksempel i Bergen sentrum eller på Kleppestø. Betaling og depositum ordner vi når du får utlevert utstyret. Du må signere en avtale på å levere  tilbake i samme tilstand, som du fikk utstyret utlevert.

Vi har mobil betalingsterminal og aksepterer de fleste typer bankkort og kredittkort.

Reis på tur

Skulle du få behov for lengre tids leie enn du har fylt ut i vårt bestillingsskjema, så ta kontakt med oss over telefon, ved å ringe, 909 84 316 eller sende SMS, for å forlenge leien. Har du spørsmål før, under eller etter turen, er det bare å ta kontakt. Har du liten erfaring med friluftsliv, kan det være verdt å se på våre turtips som du finner i menyen.

God tur!

Firma / Organisasjon: Vi samarbeider med en rekke aktører, og gir opp til 25 % rabatt.